Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2005

δε ριγιούνιον..

Τελικά είμαστε πολύ συνεπείς, όλοι στην παρέα μου..

(αρχίζω!)

Λαχανιασμένη, έχοντας αργήσει 10 ολόκληρα λεπτά, φτάνω στον προορισμό μου στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα στο κινήτο της κοπελιάς που υποτίθεται ότι με περίμενε..(ζητώντας ταπεινά συγγνώμη)
Κοιτώ απο δω, κοιτώ απο κεί.. ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
(Γαμώτο, δεν έπρεπε να στείλω μήνυμα!! Έπρεπε να της κάνω σκηνή!! :Ρ:Ρ)

10 λεπτά αργότερα, σκάει μύτη η ενλόγω δεσποινίς με το χαμόγελο στο στόμα... (εντωμεταξύ οι υπόλοιποι μας περίμεναν αλλού!!)

Φτάνοντας, συνειδητοποιούμε οτι όλοι πήγαμε ταυτόχρονα στον τελικό μας προορισμό, δηλαδή μισή ώρα πιο μετά!! (άσχετα αν το 5ο μέλος της παρέας εφτασε καμια ώρα αργότερα!)
Επίσης, πρέπει να τονίσω ότι αισθητή ήτο η απουσία του πιο μορφωμένου ατόμου της παρέας, ο οποίος έλειπε για συνέδριο (ή σεμινάριο, ή όπως αλλιώς το λένε) στα καμμένα βούρλα!! (την γραβάτα σου φτιάξε)

Μετά απο αμέτρητες συζητήσεις, αρκετά σπρωξίματα...(άραγε αν δεν υπήρχαν τα μαξιλάρια για ασπίδες, τι θα κάναμε??)... ατελείωτα λεπτά γέλιου και μερικές φωτογραφίες, η απόφαση να μεταφέρουμε την μάζωξη στο σπίτι μου, ήταν ομόφωνη! (εκτός απο το αργοπορημένο μέλος.. το οποίο είχε δουλειά... πολύ καλά λοιπόν... φύγε.. δεν με πειράζει... :( )

Ακολουθεί κόψιμο φλέβας με έβριθινγκ μπέρνς και συλλογική δουλεία για την ίδρυση των time inaccuracies!! Ω ναι! Είναι γεγονός!! Θα έχουμε και μάνατζερ, τον οποίο επειδή δεν θα έχει μεγάλο φόρτο εργασίας, θα τον κάνουμε και ακροατή.. ε, να μην έχουμε και κάποιον να μας χειροκροτάει??

Αυτάααα..

Πέρασα υπέροχα!
και έχω να πω:
1)υπέροχο χαμόγελο--- για τον άντρα της παρέας!

2)απίστευτη φαντασία(ΣΕ ΠΑΩ)--- για την αρχιτεκτόνισσα με τις πιο υπέροχες ιδέες!

3)το κρικάκι που πηγέ??--- για την κοπελιά που θέλει να μάθει κιθάρα (και που με έστησε.. :Ρ)

4)θέλω την μπλούζα σου ΤΩΡΑ!--- στην κοπελιά που θα μου λείψει πολύ!!

5)στα καμμένα βούρλα υπάρχει στοά???--- στον μαθηματικό που πήγε στο συνέδριο!!

Φίνις!

του μπι κοντίνιουντ ατ κρίστμας!!

θα μου λείψετε.. :(